Hvad er LED?

Light Emitting Diode

LED (Light Emitting Diode), er den nyeste belysningsrevolution. LED er en halvleder, der skaber lys, når elektrisk strøm sendes gennem materialet. LED pærer kan erstatte de traditionelle pærer der findes på markedet i dag.

LED giver lysteknologien en lang række fordele:
• Lavere strømforbrug
• Udleder betydelig mindre varme og nedsætter brandfaren
• Langt mere robuste end almindelige lyspærer
• Kan dæmpes og fås i både varme og kolde farvenuancer
• 3 - 5 gange længere levetid end almindelige sparepærer

Download vores LED Håndbog her, hvor du finder beskrivelser af tekniske termer!

Hvad er LED?

Hvorfor vælge LED?

Fordi det giver store besparelser og er godt for miljøet

• Helt op til 90% besparelse indenfor flere brugsområder
• Reducerer CO2 udslip og er miljøvenlig
• Betydelig mindre vedligehold og udskiftning
• Flimrer ikke, men giver et rent og behageligt lys - dette minimerer arbejdsskader som migræne og stress
• LED lys kan øge trivsel, i hjemmet såvel som på arbejdspladsen
• Den gamle glødepære forbydes af flere og flere lande, og vil gradvist forsvinde fra markedet
• Grundet den lave varmeudledning, bleger LED ikke tøj og andre produkter
• LITE’s LED lys har alle en høj RA/CRI værdi (farvegengivelse/lyskvalitet), hvilket betyder at lyskilden gengiver farver korrekt og naturligt

Hvorfor vælge LED?

Lys og design

Vigtigheden og betydningen af lyset i vores hverdag er stor. Lyset er ikke blot en nødvendighed, når mørket falder på, det påvirker også positivt vores velbefindende. Derfor spiller lyset en stor rolle i vore omgivelser, samt indretning af private boliger og erhverv.

Hos LITE lægger vi stor vægt på at finde præcist den belysning, der passer til den pågældende opgave. Vi kender de mange muligheder og aspekter omkring lyssætning , og har øje for de detaljer, der bør tages hensyn til, for at få det maximale ud af belysningen både indendørs og udendørs.

Tag LITE med på råd allerede i planlægningen. Vi leverer smuk og æstetisk belysning til brug overalt, under hensyntagen til de krav, der stilles til belysning omkring økonomi, miljø og kvalitet.

Lys og design

Certificeringer

De rigtige certifceringer er lig med kvalitetssikring

Hver enkelt LED pærer har hver sine certificeringer. Det er dog vigtigt, at det er de rigtige certificeringer. Disse certificeringer kan variere fra land til land. Certificeringerne er med til at sikre, at de producerede LED pærer overholder regler i henhold til råstoffer, kvalitet og miljøhensyn.

LITEs belysningsløsninger i LED udmærker sig ved at have de godkendte certificeringer til både det Europæiske og Amerikanske marked. Med disse certificeringer er du ikke blot sikret den bedste kvalitet, men den rigtige kvalitet - også overfor vores miljø!

Hver enkelt certificering er beskrevet nedenstående, så du kan se hvad de hver især indeholder.

Certificeringer

Produktkatalog

En verden af lys

I vores produktkatalog finder du 191 sider med inspiration, produkter og dertilhørende data. Læs kataloget HER.

Kunne du tænke dig kataloget i fysisk format? Kontakt os - så sender vi et eksemplar afsted til dig.

Produktkatalog
Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til LITE's nyhedsbrev og høst fordelene af inspirerende belysningsløsninger, gode råd og nye produkter. Gratis og direkte i din inbox.

Spørgsmål?