Vrå Børne- og Kulturhus

Årets Skolebyggeri 2022

Vrå Børne- og Kulturhus blev via en afstemning og udpeget jury kåret som Årets Skolebyggeri af Nohrcon. Skolen blev bl.a. præmieret på baggrund af byggeriets gode indeklima.

LITE har arbejdet målrettet med belysningen både inde og ude og leveret armaturer til hele projektet. 

Se mere om Vrå Børne- og Kulturhus

Vrå Børne- og Kulturhus

Sportslys BK Amager

Belysning til basketballbane i Tårnby

Vi har leveret sportslys til Amagers flotteste udendørs basketballbane.

Streetball Consulting, der bygger højkvalitets basketballbaner kontaktede os, for at få hjælp til lysberegning og levering af armaturer til den nye streetbane. 

Se mere om Sportslys BK Amager

Sportslys BK Amager

Rødovre Tennisklub

Ny LED belysning til divisions -og motionistspillere

Rødovre Tennisklub kunne i slutningen af september 2021, indvie nyt belysningsanlæg på deres 3 indendørs baner. Der var et stort ønske om et bedre og mere energivenligt belysningsanlæg.

Resultatet blev et klasse 2 tennislys, 500 lux, DS/EN 12193, produceret i genbrugsaluminium, med armaturer fra PURSO, der kan upcycles. Lyset fungerer perfekt for både bredde – og elitespillere i klubben.

Se mere om Rødovre Tennisklub

Rødovre Tennisklub

Hjørring Rådhus

Ny innovativ belysning til Hjørring Kommune

Med fokus på medarbejdernes trivsel og det gode indeklima, har Hjørring Kommune valgt at udskifte belysningen til LED på deres 15000m2 store rådhus. 

 

I samarbejde med LITE A/S og Strandby El Teknik, har man udskiftet mere end 3000 traditionelle armaturer ud med bl.a. ECOLITE armaturet fra LITE.

 

Se mere om Hjørring Rådhus

Hjørring Rådhus

Kornets Hus

Hjørring

Det nordjyske madkulturhus, Kornets Hus, er tegnet af Reiulf Ramstad Arkitekter, som har draget inspiration af en bageovn i sit teglstensbeklædte ydre. Kornets Hus ligger i kornlandskabet syd for Hjørring, hvor man her kan dyrke, høre om, bage med og smage på historiens vigtigste fødevare – kornet.

LITE har leveret den udvendige belysning, i form af pullerter, der skaber lysspil langs stierne ind til Kornets Hus. 

Se mere om Kornets Hus

Kornets Hus

Lindholm Strandpark

Populær gå- og cykelsti ved Limfjorden

Den populære gå- og cykelstrækning fra Kulturbro-Aalborg til Lindholm Brygge (Lufthavnsstien) har fået ny stibelysning til glæde for de mange passagerer. 

Se mere om Lindholm Strandpark

Lindholm Strandpark
TECHCOLLEGE

TECHCOLLEGE

Når man som en af Danmarks største erhvervsskoler, står overfor en udskiftning af belysningsanlægget, er der nogle kriterier som må opfyldes og indtænkes - heriblandt optimering af skolens læringsmiljø, øget trivsel for de studerende og de mange ansatte, samt finde en energiøkonomisk belysningsløsning. 

Sammen med LITE har TECHCOLLEGE fundet den rette belysningsløsning, der dækker deres ønsker og behov for et bedre indeklima. 

Se mere om TECHCOLLEGE

Richard Thomsen

Richard Thomsen

I forbindelse med at Richard Thomsen A/S har opført nyt domicil i Brønderslev, har LITE A/S i samarbejde med Byens El-Teknik projekteret og leveret en flot og bæredygtigt belysningsløsning.

Se mere om Richard Thomsen

PORT ONE

PORT ONE

Skovly Ejendomme har forvandlet den gamle Handelsskole i Aalborg til moderne lejligheder. Det store fokus har været kvalitetsmaterialer, lysdesign og boliger, som er til at betale. 

Se mere om PORT ONE

Nordhavn

Nordhavn

I forbindelse med by og landskabsudviklingen af Nordhavnen i Aalborg, har Nørresundby Boligselskab opført flere flotte arkitektoniske bygninger. I den forbindelse her LITE A/S været behjælpelig med landskabsplanlægning af den udvendige belysning. Mariendal i Aalborg har udført det flotte stykke monteringsarbejde.

Se mere om Nordhavn

Brüel Systems

Brüel Systems

Hos Brüel Systems var det ikke blot energioptimering, som havde hovedprioritet i forbindelse med udskiftning af belysning til deres store produktionshal. Den rette belysning tilpasset de medarbejdere, der har hallen som primærarbejdsplads havde også stor betydning i det endelig produktvalg. 

Se mere om Brüel Systems

Børnehaven Møllehuset

Børnehaven Møllehuset

I forbindelse med udbygning og renovering af Børnehaven Møllehuset i Farstrup, har vi leveret al belysningen. Løsningen indeholder bl.a. grundbelysning med dagslyssensor, samt effektbelysning til indgangsparti og sanse-motorikrum. 

Se mere om Børnehaven Møllehuset

Skoleforvaltningen

Skoleforvaltningen

LITE har leveret belysningen i forbindelse med renoveringen af Aalborg Kommunes Skoleforvaltning. Casen er bygget op om en trådløs- og energibesparende løsning, hvor de eksisterende installationer skulle genbruges.

Se mere om Skoleforvaltningen

Kløvermarken Tennis

Kløvermarken Tennis

Drift af et indendørs baneanlæg, med 3 tennisbaner under tag, kræver meget lys, som kan være en tung post på driftsbudgettet, da lyset ofte er tændt fra morgen til sen aften. Det besluttede Kløvermarken Tennis at gøre noget ved. 

Se mere om Kløvermarken Tennis

Tesla, Ikast

Tesla, Ikast

I juli 2020, åbnede Tesla deres 10. Supercharger i Danmark. LITE har leveret LYKTEN-parkarmatur til ladestationen, og der er kredset om detaljen - parklamperne er nemlig designet i Tesla's logofarver, hvid og rød. 

Se mere om Tesla, Ikast

MESSAGE i Norge

MESSAGE i Norge

LITE Norge AS har udarbejdet lysdesign og leveret belysningen til MESSAGE i Sandvika Storcenter, med det formål at give kunderne en god oplevelse når de shopper.

Se mere om MESSAGE i Norge

Tapdrup Udeliv Tennis

Tapdrup Udeliv Tennis

Mange klubber investerer, eller søger penge til banebelysning for at forlænge spilletiden på udendørsanlæggene. Det kan både trække flere medlemmer til, men giver også mulighed for at forlænge spilletiden om aftenen og i efterårsmånederne. Det er særligt til glæde for klubber, som deltager i turneringer. 

Se mere om Tapdrup Udeliv Tennis

IO Interactive

IO Interactive

Det verdensberømte spilfirma er flyttet ind i nye lokaler på Gl. Mønt i hjertet af København. I forbindelse med overtagelsen af de nye lokaler, er der lavet mange tiltag mht. lysdesignet for at gøre faciliteterne så rummelige som muligt.

Se mere om IO Interactive

Kulturbroen Aalborg

Kulturbroen Aalborg

Der var flere udfordringer omkring montering og belysning i og med det skulle indfri flere ønsker og krav. LITE skulle derfor lave et designudspil på konstruktionen af håndværnet.

Se mere om Kulturbroen Aalborg

MESSAGE

MESSAGE

Samarbejdet mellem LITE og tøjkæden MESSAGE, omhandler udvikling af et belysningskoncept til flere af butikkerne. Belysningen skullr både være bæredygtigt, fleksibel og passe ind i koncernens visuelle identitet.

Se mere om MESSAGE

Nordlux

Nordlux

I forbindelse med at Nordlux flyttede ind i deres nye domicil på Aalborg Havnefront, ønskede de en facadebelysning, som skabte blikfang og satte fokus på deres arbejdsområde.

Se mere om Nordlux

Dantech Freezing Systems

Dantech Freezing Systems

Hos Dantech Freezing Systems har vi udarbejdet en belysningsløsning, der skaber de bedste betingelser for både ansatte og besøgende i industrihallen. Armaturet spiller en essentiel rolle da de er monteret i 19 meters højde.

Se mere om Dantech Freezing Systems

Sorø Tennisforening

Sorø Tennisforening

I september indviede Sorø Tennisforening deres nye banebelysning. Kl. 19.36, ved solnedgang, trykkede borgmester Gert Jørgensen på knappen, der tændte anlæggets nye belysning, og som var start på den 11 timers lange doublematch, der blev spillet over hele natten.

Se mere om Sorø Tennisforening

Multihus Taarshallen

Multihus Taarshallen

Med et nyt, innovativt multihus understreger Taarshallen sin position som byens mødested og samlingspunkt. Sammen med Dalbak El-service og Hjørring El-Teknik har LITE skabt en helt særlig energivenlig og fremtidssikret lysoplevelse i Multihuset. 

Se mere om Multihus Taarshallen

WESC Concept Store

WESC Concept Store

I forbindelse med WESCs nye butik i Hamngatan, Stockholm, blev LITE kontaktet for et samarbejde med en komplet belysningsløsning. WESC ligger centralt i PK-galleriet, som er et stort shoppingcenter med mange besøgende. Det krævede derfor, at WESC også indrettede deres forretning indbydende, således de mange besøgende blev lokket indenfor i forretningen.

Se mere om WESC Concept Store

Vandhuset

Vandhuset

Med det nye innovative lysdesign fra LITE A/S, får brugerne af svømmehallen en helt ny oplevelse ved at opholde sig i hallen/vandet. Lyset giver en bedre farvegengivelse af vandet, og har forvandlet svømmehallen fra at være helt ordinær til en svømmehal i særklasse. Hallen benyttes til større events og svømmestævner, og Hjørring Kommune har opnået en stor merværdi med flere besøgende i hallen.

Se mere om Vandhuset

Gandrup Sundhedshus

Gandrup Sundhedshus

Det gamle rådhus i Gandrup har stået tomt i en årrække og skulle vækkes til live og genåbnes som sundheds- og foreningshus.

Se mere om Gandrup Sundhedshus

Unioil Supply A/S

Unioil Supply A/S

Unioil havde et ønske om et innovativt og nytænkende lysdesign, som både skulle passe ind i den nyrenoverede gamle bygningskonstruktion, og samtidig fremstå moderne i de nye flotte lokaler.

Se mere om Unioil Supply A/S

Sergent- og Søværnsskolen, Frederikshavn

Sergent- og Søværnsskolen, Frederikshavn

Det danske forsvar ønskede en bedre og mere energibesparende løsning i deres specialbyggede svømmehal. Samtidig ønskede man ikke at gå på kompromis med den høje standard til lysniveauet, som faciliteterne krævede.

Se mere om Sergent- og Søværnsskolen, Frederikshavn

Peter Beier chokolade

Peter Beier chokolade

Belysning fremhæver eksklusiviteten og det fine håndværk i ny Peter Beier Chokolade butik i MENY, Aalborg.

Se mere om Peter Beier chokolade

DT-Interlink

DT-Interlink

DT-Interlink leverer reservedele til offshoresektoren, og er derfor yderst afhængig af en pålidelig belysningsløsning 24 timer i døgnet. LITE har leveret belysning til kontorerne, lageret samt det udendørsmiljø.

Se mere om DT-Interlink

Idrætscenter Vendsyssel

Idrætscenter Vendsyssel

Kunststofbanen benyttes ud over Vendsyssel FF også af AAB’s superligahold om vinteren. Det var et væsentligt krav fra centrets side at få samme belysnings LUX (Lys styrke) som den daværende belysning.

Se mere om Idrætscenter Vendsyssel

Vejen Kommune

Vejen Kommune

Et ønske om at spare på elregningen fik Vejen Kommune til at kontakte LITE A/S.

Se mere om Vejen Kommune

Mr. Walther

Mr. Walther

"Vi får i dag, jævnligt, flere positive kommentarer fra vores kunder som fortæller at vores butik virker mere indbydende og imødekommende".

Se mere om Mr. Walther

Tesla, Køge

Tesla, Køge

Tesla har nu fået etableret Europas største hurtig-lade-station til elbiler i Køge. Stationen er en såkaldt Supercharger ladestation, som kan hurtig-lade 12 Tesla-biler samtidig, og den er desuden en showcase i de nyeste, grønne teknologier med blandt andet solceller, grøn stormflods-sikring og LED belysning.

Se mere om Tesla, Køge

Rhododendronparken

Rhododendronparken

I samarbejde med Nyfors har LITE A/S leveret lys til Rhododendronparken i Brønderslev.

Nyfors blev kontaktet af Brønderslev kommune, med henblik på et sponsorat til belysning af parken, samt belysning af den genopførte Buus scene, som er beliggende i parken. Nyfors indvilligede i sponsoratet, og tog straks kontakt til LITE A/S for at få hjælp til lysdesignet og projektet tog hurtig fart.

Se mere om Rhododendronparken

Hjørring Kro

Hjørring Kro

I forbindelse med en gennemrenovering af Hjørring Kro blev LITE kontaktet, da renoveringen også indbefattede ny belysning.

Se mere om Hjørring Kro

Mogens Daarbak Silkeborg

Mogens Daarbak Silkeborg

Når vi indretter vores butikker, gør vi det ud fra devisen, at det skal være en oplevelse at besøge vores butikker. For os handler det om at vores kompetencer bliver vist i vores butikker.

Se mere om Mogens Daarbak Silkeborg

Aalborg Østre Tennisklub

Aalborg Østre Tennisklub

Et godt tilbud om LED, der kunne opfylde kravene for holdbarhed, udseende og lyskravene på tennisbanerne, blev til et samarbejde mellem LITE, Idé-el og Aalborg Kommune.

Se mere om Aalborg Østre Tennisklub

Restaurant Fusion

Restaurant Fusion

Restaurant Fusion er et af Aalborgs fine spisesteder. En fantastisk placering på havnefronten med udkig til Limfjorden. Restauranten har et meget moderne design og udtryk og der lægges stor vægt på, at gæsterne skal føle den intime atmosfære. Samtidig skal lyset fremhæve den fine og kunstneriske mad.

Se mere om Restaurant Fusion

MENY Sæby

MENY Sæby

Med LITE A/S’ innovative lysdesign fremstår MENY i Sæby nu topmoderne. Ved brug af LED-belysning er der store besparelser at hente på et lavere energiforbrug - uden at gå på kompromis med lyskvaliteten!

Se mere om MENY Sæby

Utzon Center

Utzon Center

LITE A/S blev kontaktet med henblik på at være behjælpelig med den rigtige belysningsløsning til Utzon Centerets tagkonstruktion. Lyset skulle fremhæve tagkonstruktionens helt specielle arkitektur uden at tage fokus for arkitekturen.

Se mere om Utzon Center

Femhøje Idrætscenter

Femhøje Idrætscenter

Et samarbejde imellem Hjørring Kommune, VUC & HF Nordjylland, samt Hjørring Private Realskole har nu resulteret i et flot nyt stadion med tilhørende idrætscenter – et af Danmarks mest bæredygtige af slagsen.

Se mere om Femhøje Idrætscenter

Nadias sandwich City Syd

Nadias sandwich City Syd

Med LITE A/S’ innovative lysdesign fremstår Nadias Sandwich bar nu topmoderne. Der er ligeledes opnået besparelser økonomisk og miljømæssigt.

Se mere om Nadias sandwich City Syd

MENY Ugandavej

MENY Ugandavej

LITE A/S har, i tæt samarbejde med Dagrofa, stået for det innovative lysdesign i hele MENY-butikken på Ugandavej, i Kastrup.

Se mere om MENY Ugandavej

MENY Skalborg

MENY Skalborg

Renovation af den tidligere Superbest i Skalborg førte til innovativ belysning, der ligeledes var energibesparende og miljøvenligt.

Se mere om MENY Skalborg

Hjallerup Idrætscenter

Hjallerup Idrætscenter

Hallen stod overfor udskiftning/renovering af det eksisterende lys, og efter at have set Idrætscenter Vrå gik de indledende møder med LITE A/S i gang.

Se mere om Hjallerup Idrætscenter

Hirtshals Transportcenter

Hirtshals Transportcenter

Behageligt LED belysning uanset tidspunkt på døgnet på stort tankanlæg.

Se mere om Hirtshals Transportcenter

Iscenter Nord

Iscenter Nord

Iscenter Nord er et kraftcenter indenfor eliteidrætten i Frederikshavn. Det er også et af de bygninger i kommunen med det højeste energiforbrug. Der bliver derfor foretaget en løbende energirenovering af hallen og dens tekniske anlæg.

Se mere om Iscenter Nord

Restaurant Lilleheden og Café 2

Restaurant Lilleheden og Café 2

I restauranten er der blevet installeret belysning, som fremhæver de flotte opsætninger, og giver den helt rigtige stemning i restauranten. Som grundbelysning er der valgt en LED spot fra LITE A/S.

Se mere om Restaurant Lilleheden og Café 2

House

House

LED belysning skaber mange positive tilkendegivelser fra kunder i tøjbutikken House i Hjørring.

Se mere om House

Aalborg Kommune

Aalborg Kommune

LITE A/S blev kontaktet af Aalborg Kommune, med henblik på udskiftning af kommunes gadebelysning. Allerede kort efter blev de første gadearmaturer monteret på Østre fælledvej. Efterfølgende har LITE A/S også monteret PRIMO serien på Gugvej.

Se mere om Aalborg Kommune

Hotel Scandic

Hotel Scandic

Hotellets direktør ønskede en restaurant, som var moderne, og med et Skandinavisk udtryk. Samtidig lagde de stor vægt på, at restauranten skulle være hyggelig og intim, således gæsterne havde lyst til at blive – også efter at de havde spist.

Se mere om Hotel Scandic

Mogens Daarbak Nørresundby

Mogens Daarbak Nørresundby

Under samtale med flere af medarbejderne ved Daarbak i Nørresundby, gives der udtryk for stor tilfredshed med LED belysningen. "Der er et mere behageligt arbejdslys og vi oplever ikke længere ”flimren” i lyset, som de gamle lysstofrør kunne give" fortalte de.

Se mere om Mogens Daarbak Nørresundby

Idrætscenter Vendsyssel

Idrætscenter Vendsyssel

Idrætscenteret fik en invitation til LITEs showroom, hvor de kunne blive inspireret og se spændende belysningsløsninger. Derudover fik idrætscenteret foretaget en energiberegning, der viste betydelige besparelser ved at udskifte de traditionelle lysstofrør ud med LITEs LED rør.

Se mere om Idrætscenter Vendsyssel

JCD

JCD

LITE A/S blev kontaktet af JCD for rådgivning omkring belysningsløsninger til deres nye faciliteter på Systemvej i Aalborg. JCD har valgt storslåede løsninger til deres nye domicil, så derfor var det naturligvis vigtigt, at LITE A/S matchede med ligeledes storslåede og nytænkende løsninger.

Se mere om JCD

Mogens Daarbak Vejle

Mogens Daarbak Vejle

Mogens Daarbak i Vejle er meget mere end blot en møbelbutik, det er afhentningssted for kontorartikler med tilhørende café. Derfor var det også vigtigt at belysningen skulle understrege betydningen af kvalitet, service og imødekommenhed.

Se mere om Mogens Daarbak Vejle

Inwido

Inwido

Der er gjort meget ud af, at flette den moderne indretning sammen med den fantastiske gamle bygnings imponerende strukturer. Derfor er valg af den rette belysningsløsning endnu vigtigere, for virkelig at kunne fremhæve stemningen, de synlige spær og bygningens øvrige specielle træk.

Se mere om Inwido

Mogens Daarbak, Aalborg

Mogens Daarbak, Aalborg

I forbindelse med renoveringen af Mogens Daarbak i Aalborg, har LITE udarbejdet og leveret en belysningsløsning til virksomhedens flotte showroom. Det skal være en oplevelse at købe kontor- og inventarløsninger.

Se mere om Mogens Daarbak, Aalborg

Hjørring Biocenter

Hjørring Biocenter

"Vi har op til flere gange fået positive henvendelser fra kunder, som har bemærket den nye belysning og som er positiv overrasket over, hvor stor en effekt det kan have på et rum og dets omgivelser."

Se mere om Hjørring Biocenter

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til LITE's nyhedsbrev og høst fordelene af inspirerende belysningsløsninger, gode råd og nye produkter. Gratis og direkte i din inbox.

Spørgsmål?

Spørgsmål omkring LED, vores produkter eller brug for hjælp? Vi vil med glæde hjælpe dig. Udfyld vores formular og vi kontakter dig.

Kontakt os

LITE A/S
Østre Fælledvej 11
DK-9400 Nørresundby
Danmark

Tlf.: +45 8872 8800
info@lite-led.dk

Åbningstider
Mandag - torsdag: 8:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 14:00

ShowroomKontakt os og bestil en tid for fremvisning

Cookie-politik

Login

Få direkte adgang til vores webshop. Indtast dit brugernavn og kodeord.

Glemt kodeord?Ny bruger
Vælg variant af produkt

Brug pilene til hurtigt at finde den ønskede variant.

Fragtpriser

Listen er opdateret oktober 2016

 • Fragt af colliOp til 30 kg325,00 DKK
 • Fragt-pakke 5 kg.Max 200 cm. Op til 5 kg40,00 DKK
 • Fragt-pakke 10 kg.Max 200 cm. Op til 10 kg.50,00 DKK
 • Fragt-pakke 15 kg.Max 200 cm. Op til 15 kg.65,00 DKK
 • Fragt-pakke 20 kg.Max 200 cm. Op til 20 kg.75,00 DKK
 • Fragt-pakke 30 kg.Max 200 cm. Op til 30 kg.85,00 DKK
 • Fragt af lang pakkeMax 400 cm. Op til 5 kg.75,00 DKK
 • Fragt af lang pakkeMax 400 cm. Op til 10 kg.90,00 DKK
 • Fragt af lang pakkeMax 400 cm. op til 15 kg.110,00 DKK
 • Fragt af 1 1/1 palle80x120 cm. Op til 600 kg.400,00 DKK
 • Fragt af 2 1/1 palle80x120 cm. Op til 600 kg.350,00 DKK
 • Fragt af 3 1/1 palle80x120 cm. Op til 600 kg.275,00 DKK
 • Fragt af 4-5 1/1 palle80x120cm. Op til 600 kg.260,00 DKK
 • Fragt af 6-99 1/1 palle80x120 cm. Op til 600 kg.225,00 DKK
 • Fragt af 1-99 1/2 palle60x80 cm. Op til 350 kg.300,00 DKK
 • Fragt af 1 1/1 palle80x100cm. Op til 350 kg.355,00 DKK
 • Fragt af 1-99 1/4 palle30x40 cm. Op til 200 kg.240,00 DKK
 • Fragt af industripalle120x120 cm. Op til 600 kg.525,00 DKK
 • Fragt af stor palle80x160 cm. Op til 600 kg.500,00 DKK
Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til LITE's nyhedsbrev og høst fordelene af inspirerende belysningsløsninger, gode råd og nye produkter. Gratis og direkte i din inbox.

Spørgsmål?

Spørgsmål omkring LED, vores produkter eller brug for hjælp? Vi vil med glæde hjælpe dig. Udfyld vores formular og vi kontakter dig.